Echipa nationala de fotbal are un grup de suporteri nelipsit de la meciuri, indiferent ca tricolorii joaca la Bucuresti, Timisoara, Constanta sau in afara tarii. Sustinatorii inediti sunt jucatorii si conducatorii lui AS Albota, grupare care evoluea
Echipa nationala de fotbal are un grup de suporteri nelipsit de la meciuri, indiferent ca tricolorii joaca la Bucuresti, Timisoara, Constanta sau in afara tarii. Sustinatorii inediti sunt jucatorii si conducatorii lui AS Albota, grupare care evolueaza in divizia judeteana din Arges. Pitestenii isi amana meciurile de campionat daca se intampla ca acestea sa se suprapuna cu partidele nationalei si se prezinta in corpore pentru a-i sustine pe Chivu si Compania. In acest an, „factiunea Albota” a batut drumul pana in Olanda si Slovenia, dand iama in casele de toleranta din Rotterdam, incercand marijuana si avand o intalnire de gradul trei cu Banel Nicolita, „fratele de culoare” al antrenorului.

Exista vreo legatura intre jucatorii echipei din comuna pitesteana Albota si echipa nationala de fotbal? Da, si inca una stransa. Gruparea care evolueaza in divizia judeteana isi face programul in functie de meciurile tricolorilor, amanan-du-si chiar meciurile din campionat cand acestea sunt programate in aceeasi zi cu partidele nationalei antrenate de Victor Piturca. Motivul? Cei din Albota ii insotesc peste tot pe tricolori. Nu ii pot ajut a din teren pe Mutu si Chivu, dar ii incurajeaza frenetic din tribune, indiferent ca Romania joaca la Bucuresti, Timisoara, Constanta sau in afara tarii. Liderii „factiunii Albota” din galeria echipei nationale sunt primarul Ion Dumitru, cel care sponsorizeaza deplasarile si care a atras investitii de trei miliarde de euro pentru baza sportiva locala, si antrenorul Dorel Soare.

Excursie cu peripetii la Rotterdam
In acest an, jucatorii lui AS Albota au facut ambele deplasari cu echipa nationala, la Rotterdam si la Celje.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.