„Investitorul universal“ Gigi Netoiu a anuntat ca va sponsoriza pe nou- promovata in Liga I, Dacia Mioveni. Dupa ce in ultimii ani si-a mai plasat banii pe la Rocar, Craiova, Dinamo, FC Arges, National si Urziceni, „Comandantul&ldq
„Investitorul universal“ Gigi Netoiu a anuntat ca va sponsoriza pe nou- promovata in Liga I, Dacia Mioveni. Dupa ce in ultimii ani si-a mai plasat banii pe la Rocar, Craiova, Dinamo, FC Arges, National si Urziceni, „Comandantul“ incearca sa revina in forta in Liga lui Mitica.

Dacia Mioveni, Universitatea Cluj si Gloria Buzau au promovat in acest an pe prima scena fotbalistica a tarii. Imediat, in jurul acestor formatii au inceput sa roiasca posibilii investitori. Dupa ce Ion Tiriac si Gigi Becali si-au manifestat interesul pentru cluburile din Cluj, respectiv Buzau, Gigi Netoiu a adulmecat prada de langa Uzinele Dacia-Renault. „Investitorul universal” Gigi Netoiu a aterizat cu elicopterul pe stadionul din Mioveni la doar zece minute dupa ce fusese obtinuta promovarea. Dupa Rocar, U. Craiova, Dinamo, FC Arges, Unirea Urziceni si FC National, acum a venit si randul Daciei sa „profite” de banii lui Netoiu.

Una dintre surprizele ultimului sezon fotbalistic o reprezinta promovarea in Liga I a Daciei Mioveni. Cunoscut drept investitorul universal, Gigi Netoiu a aparut si in acest micut oras argesean. Avand un grup de jucatori pe care i-a tot plimbat prin Liga lui Mitica (Rohat, Murgan, Dobre...), Netoiu a investit in ultimii ani, mai mult sau mai putin pe fata, la Craiova, Dinamo, FC Arges, Unirea Urziceni si FC National. Cum sansele la promovare ale Daciei Mioveni, formatie antrenata de Ion Moldovan, erau destul de mici inainte de ultima etapa din „B“, Netoiu nu a venit la meci. A reusit insa sa participe la banchet, aterizand cu un elicopter pe stadionul din localitate la doar zece minute dupa incheierea partidei dintre Dacia si IS Campia Turzii, scor 2-0. Imediat dupa sosirea la Mioveni, Netoiu a anuntat ca in sezonul viitor va sponsoriza gruparea argeseana, dandu-i peste nas adversarului sau de la FC Arges, Cornel Penescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.