Dupa ce a incercat sa atraga atentia Divinitatii, anuntand ca va tine post toata saptamana de dinaintea meciului cu Steaua, George Copos s-a intors la practicile sale lumesti. El l-a avertizat pe Razvan Lucescu ca Rapid trebuie sa ia o optiune serio
Dupa ce a incercat sa atraga atentia Divinitatii, anuntand ca va tine post toata saptamana de dinaintea meciului cu Steaua, George Copos s-a intors la practicile sale lumesti. El l-a avertizat pe Razvan Lucescu ca Rapid trebuie sa ia o optiune serioasa pentru cucerirea locului secund si ca orice rezultat in afara victoriei in derby-ul de duminica ar insemna un dezastru.

La finalul meciului cu Vaslui (1-1), George Copos a intrat in vestiarul giulestenilor si a spus apasat: toti sunteti vinovati! Evident, cel mai mare vinovat a fost considerat antrenorul Razvan Lucescu, caruia i s-a sugerat ca poate sa isi ia la revedere de la Rapid, daca nu va castiga derby-ul cu Steaua. Pregatirea meciului cu Olanda i-a facut pe multi sa uite de acest episod, care a revenit in prim-plan o data cu postarea unui articol pe blogul personal al patronului rapidist, gazduit de forzarapid.ro. Copos a povestit ca a fost in „Tara Lalelelor“, alaturi de „tricolori“, iar apoi s-a concentrat asupra meciului cu rivalii din Ghencea.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.