Top 100 femei de succes, supliment al saptamanalului economic si financiar Capital, publica, pe langa top 300 al celor mai bogati romani, un clasament al celor mai bine platite femei din lume. Pe prima pozitie in clasamentul celor mai puternice 25 de
Top 100 femei de succes, supliment al saptamanalului economic si financiar Capital, publica, pe langa top 300 al celor mai bogati romani, un clasament al celor mai bine platite femei din lume. Pe prima pozitie in clasamentul celor mai puternice 25 de femei din lume se afla cancelarul Germaniei, Angela Merkel. Anul acesta, in clasamentul celor mai de succes 100 de femei din Romania, fosta gimnasta Nadia Comaneci si avocata Ana Diculescu-Sova impart primul loc. Alaturi de ele intalnim nume precum: Camelia Sucu (General Manager Class Mob), Georgiana Pogonaru (General Manager Romcolor), medicul Mihaela Leventer si psihologul Aurora Liiceanu (locul cinci). Domeniile de activitate ale femeilor de succes selectionate sunt dintre cele mai diverse, de la avocatura, medicina, sport, politica pana la actorie, publicitate sau media. Astfel, daca locul 12 este ocupat de o femeie de afaceri, Cristina Copos, locul 14 este ocupat de un politician, ministrul Integrarii, Anca Boagiu. Locul 41 este impartit de cele doua vedete de televiziune, Andreea Marin Banica si Mihaela Radulescu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.