Steaua Bucuresti este asteptata cu nerabdare la Oradea. Pentru meciul de maine, care se va disputa pe Stadionul Municipal din municipiul de pe Crisul Repede, fanii locali ai echipei ros-albastre au facut coada dis-de-dimineata ca sa prinda un loc in
Steaua Bucuresti este asteptata cu nerabdare la Oradea. Pentru meciul de maine, care se va disputa pe Stadionul Municipal din municipiul de pe Crisul Repede, fanii locali ai echipei ros-albastre au facut coada dis-de-dimineata ca sa prinda un loc in tribune. Inca inainte cu cinci ore de deschiderea caselor de bilete, sute de oradeni au format randuri groase, ca si pe vremea lui Ceausescu. Administratia Stadionului Municipal din Oradea confirma faptul ca au existat sute de solicitari de bilete din judetele limitrofe, cei mai insistenti fiind aradenii, care au presat si ieri clubul oradean pentru a obtine inca 1.000 de tichete, pe langa cele 400 care au fost puse la dispozitia galeriei UTA.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.