Conflictul dintre Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne si Federatia Romana de Fotbal a atins noi cote. La mijlocul acestei saptamani, forul fotbalistic european a atentionat inca o data Federatia condusa de Mircea Sandu in privinta punerii
Conflictul dintre Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne si Federatia Romana de Fotbal a atins noi cote. La mijlocul acestei saptamani, forul fotbalistic european a atentionat inca o data Federatia condusa de Mircea Sandu in privinta punerii in aplicare a hotararilor pe care UEFA le-a luat in luna decembrie a anului trecut. Concret, in scandalul dintre Politehnica Timisoara din Liga I, patronata de Marian Iancu, si Politehnica Timisoara din esalonul al III-lea, condusa de italianul Claudio Zambon, acesta din urma a avut castig de cauza in privinta folosirii palmaresului, culorilor si emblemei clubului alb-violet. Mai mult, se stabilise o penalizare de 90.000 de euro pentru echipa finantata de Marian Iancu si cate 5.000 de euro penalizare, incepand cu luna ianuarie a anului 2005, pentru folosirea ilegala a palmaresului, culorilor si emblemei. Concret, asta inseamna 15.000 de euro pentru fiecare meci oficial jucat de formatia de pe malurile Begai.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.