Campania de lansare a sistemului de operare Vista de catre gigantul Microsoft va fi de departe cea mai agresiva din istoria companiei, promit oficialii Microsoft. Desfasurata in 20 de tari, campania va necesita fonduri estimate la 500 mil. dolari, ab
Campania de lansare a sistemului de operare Vista de catre gigantul Microsoft va fi de departe cea mai agresiva din istoria companiei, promit oficialii Microsoft. Desfasurata in 20 de tari, campania va necesita fonduri estimate la 500 mil. dolari, absorbite de grupurile media - suma exorbitanta pentru un produs care va iesi din magazine cu aproape toate PC-urile vandute de aici inainte.
Dar nu acesta este esentialul, apreciaza Microsoft, care merge pana intr-acolo incat sa imprumute imagini cu copii descoperind ninsoarea, caderea Zidului Berlinului sau festivalul de la Woodstock pentru a convinge consumatorii ca Vista nu este doar un sistem de operare, ci un potential moment in schimbarea vietii acestora. "Luciditatea nu este totul", a spus managerul general pe probleme de comunicare al Microsoft, John B. Williams. "Misiunea acestei campanii este de a emotiona", a specificat Williams, citat de Advertising Age.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.