S-au inecat ca „tiganul la mal“. In aceasta situatie s-au aflat organizatorii Bucharest Fashion Week, festival care in ultima zi a avut in „desfasurator“ desemnarea castigatoarelor Top Model 2006, dar si a castigatorilor FTV
S-au inecat ca „tiganul la mal“. In aceasta situatie s-au aflat organizatorii Bucharest Fashion Week, festival care in ultima zi a avut in „desfasurator“ desemnarea castigatoarelor Top Model 2006, dar si a castigatorilor FTV Fashion Awards a premiilor in moda si modeling. Gafele, ca au fost mai multe, au purtat „semnatura“ lui Catalin Botezatu. In calitate de prezentator al Top Model 2006, acesta a incurcat nu mai putin de cinci ori numele castigatoarei, anuntand de fiecare data drept invingatoare o alta concurenta, aducand-o astfel, in doar cateva minute, de la extaz la agonie. E drept, eroarea a provenit si din faptul ca „in plic“ numele era scris necitet, cu pixul. In cele din urma, verdictul final a fost acela ca timisoreanca Anda Sescu a meritat „trofeul“, si posibilitatea ca la anul sa devina vedeta pentru cateva minute la toate posturile de televiziune nationale si internationale care vor transmite cursa automobilistica ce se va desfasura la Bucuresti sI care va avea ca punct de plecare Palatul Parlamentului.

Gardianul

Sursa: GardianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.