Transportatorii romani contesta aplicarea de la 1 ianuarie 2007 a taxei de prima inmatriculare pentru autovehiculele comerciale, existand posibilitatea ca la inceputul lunii decembrie sa fie organizata o actiune de protest cu camioane in fata Minist

Transportatorii romani contesta aplicarea de la 1 ianuarie 2007 a taxei de prima inmatriculare pentru autovehiculele comerciale, existand posibilitatea ca la inceputul lunii decembrie sa fie organizata o actiune de protest cu camioane in fata Ministerului Finantelor Publice. Vicepresedintele Uniunii Nationale a Transportatorilor din Romania, Ion Lixandru, ii considera vinovati pe cei de la Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile, care au fost initiatorii acestei taxe.

Uniunea Nationala a Transportatorilor din Romania (UNTRR) va picheta cu camioane, la inceputul lunii decembrie, sediul Ministerului Finantelor, ca protest fata de introducerea, la 1 ianuarie 2007, a taxei de prima inmatriculare, care ar urma sa influenteze negativ activitatea transportatorilor.

„Taxa de prima inmatriculare a fost introdusa pentru a acoperi cine stie ce gaura din buget. Aceasta taxa, o hotie legiferata, nu are oricum nici o noima din moment ce banii colectati nu se duc intr-un fond destinat reabilitarii infrastructurii“, a declarat, ieri, vicepresedintele UNTRR, Ion L ixandru.

Taxa de prima inmatriculare va fi introdusa la 1 ianuarie 2007, pentru toate categoriile de vehicule, noi sau second-hand, atat pentru populatie, cat si pentru firme.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.