Unul dintre punctele forte al unei vedete  din show-biz este imaginea. Indiferent de talentul din dotare, oricare ar fi domeniul in care presteaza, mai devreme sau mai tarziu, cu sau fara voia lor, celebritatile vor fi „luate in catare&ld
Unul dintre punctele forte al unei vedete din show-biz este imaginea. Indiferent de talentul din dotare, oricare ar fi domeniul in care presteaza, mai devreme sau mai tarziu, cu sau fara voia lor, celebritatile vor fi „luate in catare“ si din acest „unghi mort“ pe care, daca nu-l acopera cum trebuie, pot ajunge prematur la sfarsitul carierei lor. Deloc intamplator, cei aflati in varful clasamentelor de faima (autohtona sau internationala) sunt si posesori ai unei fete fotogenice sau cinegenice. Una dintre artistele care da bine atat pe sticla, cat si pe hartie, „pe-aci pe la noi“, este si Cristina Rus. Cantareata isi cunoaste „atu“-ul inca din copilarie. Ea a avut contact cu scena pentru prima oara, la 14 ani, urcand pe un podium de prezentare ca model.

Gardianul

Sursa: GardianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.