Seful serviciului administrativ din cadrul Casei Nationale de Pensii (CNPAS), Aronel Serbu, s-a saturat sa vada, zilnic, gainatii de porumbei adunati pe cladirea institutiei, asa incat a solicitat conducerii CNPAS sa achizitioneze utilaje specializa
Seful serviciului administrativ din cadrul Casei Nationale de Pensii (CNPAS), Aronel Serbu, s-a saturat sa vada, zilnic, gainatii de porumbei adunati pe cladirea institutiei, asa incat a solicitat conducerii CNPAS sa achizitioneze utilaje specializate pentru curatarea excrementelor. Masina de spalat cu jet de apa sub presiune, accesorii masina de spalat si detergent 0800-25 L au fost obiectele solicitate de Serbu in nota de achizitie. Cererea a fost aprobata, Petre Ciotlos, secretarul general adjunct, si Ivona Dumitriu, directorul economic, fiind cei care si-au pus semnatura pe document. Pentru ca valoarea achizitiei nu a depasit, conform prevederilor Ordonantei de Urgenta 34/2006 privind atribuirea contractului de achizitie publica, suma de 5.000 euro, obiectele au fost cumparate direct de la sursa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.