Vremurile cand vicepresedintele Liviu Cepoi facea si desfacea tot la ANS par apuse. Ex-presedintele lui CSM Pitesti, Dinu Gheorghe, a castigat si la Curtea de Apel procesul cu ANS, dupa ce acesta a fost schimbat abuziv din functia de presedinte al c
Vremurile cand vicepresedintele Liviu Cepoi facea si desfacea tot la ANS par apuse. Ex-presedintele lui CSM Pitesti, Dinu Gheorghe, a castigat si la Curtea de Apel procesul cu ANS, dupa ce acesta a fost schimbat abuziv din functia de presedinte al clubului. Gheorghe ii va solicita lui Cepoi, care a semnat ordinul de demitere, suma de 200 de milioane de lei vechi. Mai mult, vicele de la ANS pare ca va pierde si functia, acesta fiind omul de casa al ministrului Gheorghe Flutur, care urmeaza sa fie demis, si el, dupa ce s-a declarat adept al Platformei Stolojan.

Bobocii pe care urmeaza sa-i numere ANS, in aceasta toamna, par al naibii de putini in planul performantelor, dar foarte bogati in ceea ce inseamna contraperformantele notabile care au stat la baza acestui an sportiv. Greselile care au guvernat toata aceasta perioada incep sa iasa la lumina. Primul care va plati va fi vicepresedintele Agentiei, Liviu Cepoi. Dupa ce l-a demis fara nici un scrupul, ci doar pe criterii politice, pe presedintele unuia dintre cele mai puternice cluburi din tara din punct de vedere al performantelor, CSM Pitesti, Dinu Gheorghe, semnand o decizie bizara, Cepoi l-a nu mit in locul acestuia pe unul dintre oamenii sai de casa, Narcis Iordache. A urmat un duel in instanta, acolo unde Dinu Gheorghe a castigat in toate instantele. Urmarea? Acesta trebuie sa fie repus in functie imediat, realizandu-se, in acest fel, o premiera absoluta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.