O femeie in varsta de 53 de ani a ajuns la spital cu rani usoare la un picior, dupa ce aseara a fost impuscata de concubinul sau, in imobilul in care locuia, din cartierul Drumul Taberei. Barbatul, de cetatenie turca, s-ar fi dus la locuinta femeii,

O femeie in varsta de 53 de ani a ajuns la spital cu rani usoare la un picior, dupa ce aseara a fost impuscata de concubinul sau, in imobilul in care locuia, din cartierul Drumul Taberei. Barbatul, de cetatenie turca, s-ar fi dus la locuinta femeii, de pe Strada Brasov, si i-ar fi cerut acesteia sa ii deschida usa.

RAZBUNARE. Suparat ca a fost refuzat, el a tras mai multe focuri de arma prin usa apartamentului, dupa care a fugit. Incidentul a avut loc in jurul orei 18:30.

Vecinii sustin ca cei doi au avut, acum cativa ani, o relatie de concubinaj, care s-a sfarsit dupa ce barbatul a fost arestat in Italia pentru trafic de droguri. In urma cu cateva saptamani, cetateanul turc a incercat sa reinnoade relatia, dar s-a lovit de refuzul femeii. Barbatul a tot sperat intr-o impacare, dar femeia a fost ferma, evitand orice contact cu fostul concubin.

Victima a fost ranita usor la un picior, ea fiind transportata la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, pentru ingrijiri medicale. Politistii continuau aseara cercetarile pentru identificarea si retinerea autorului impuscaturilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.