"Cel mai mare pericol in prezent este ca o grupare terorista va detona o bomba nucleara intr-unul dintre orasele noastre" - William J. Perry, fost secretar de stat al Apararii
SRI va scapa de alti trei generali
Pe lista generalilor
"Cel mai mare pericol in prezent este ca o grupare terorista va detona o bomba nucleara intr-unul dintre orasele noastre" - William J. Perry, fost secretar de stat al Apararii
SRI va scapa de alti trei generali
Pe lista generalilor care vor fi trecuti in rezerva in 2007 figureaza Zamfir (adjunct al directorului SRI - foto), Bidireci (seful Contrspionajului) si Stefanut (Combaterea terorismului).
Iliescu: Blogul, o mahala
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu: "Blogul? Un fel de mahala...pe calculator. Nu imi fac, n-am timp de fleacuri" (decembrie 2006)
Trupa The Police, refuzata in Chile
Concertul The Police din luna decembrie la Santiago este compromis din cauza refuzului autoritatilor de a pune la dispozitia trupei marele stadion din capitala statului Chile.
Intrevedere Brown-Sarkozy
Premierul britanic Gordon Brown a fost primit, ieri, la Elysee, de presedintele francez Nicolas Sarkozy, aceasta fiind prima intalnire oficiala a celor doi responsabili.
Guvernul britanic e "de vina"
"Nu pot decat sa vad ca si noul Guvern (britanic, n.red.) reprezinta un factor in tot ceea ce se intampla" - S. Lavrov, ministru de Externe al Rusiei.
Vorba analistului
"Sa admitem, insa, ca domnul Basescu n-ar fi fost atat de ambitios, multumindu-se cu functia de presedinte "nejucator" al statului. N-am fi avut circul generat de marirea pensiilor" - Serban Orescu
Pauza de bancomat
Sistemul informatic de carduri al UniCredit Tiriac Bank va fi intrerupt in noaptea de sambata spre duminica in intervalul orar 00.00 - 02.30.
Explicatie
"Respect Justitia. Dar am hotarat ca pedeapsa data domnului Libby este excesiva. De aceea i-am comutat-o, absolvindu-l de toate cele 30 de luni de inchisoare" - George W. Bush, presedintele SUA.
Eroare
Politica este poate singura meserie pentru care se crede ca nu este necesara
nici o pregatire - Robert Louis Stevenson, scriitor scotian.
Herea prezentat de Rapid
Mijlocasul a semnat ieri un contract pentru patru ani cu gruparea giulesteana, iar FC National va incasa 1.000.000 de euro, plus 50% dintr-un viitor transfer al fotbalistului
Ucis de urs
Un barbat din Zarnesti a fost gasit mort de catre un padurar, in zona unei stane de la marginea orasului. Primele informatii arata ca acesta a fost ucis de un urs


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.