Liderul trupei Iris
Varsta: 47 de ani Trupa Iris a sustinut aseara, la Sala Palatului din Bucuresti, ultimul concert din turneul national ""Vino pentru totdeauna"". Turneul, al carui nume este dat de hit-ul omonim extras de pe cel mai recen
Liderul trupei Iris
Varsta: 47 de ani Trupa Iris a sustinut aseara, la Sala Palatului din Bucuresti, ultimul concert din turneul national ""Vino pentru totdeauna"". Turneul, al carui nume este dat de hit-ul omonim extras de pe cel mai recent album al formatiei, ""Iris Maxima"", a inceput la Constanta, la 1 noiembrie, si a continuat prin mai multe orase din tara. La spectacol a fost invitata soprana Felicia Filip care, alaturi de veteranii artisti, a combinat inca o data rock-ul cu opera, asa cum si-au obisnuit fanii deja. Cei prezenti au putut asculta melodii de pe albume precum ""Baby"", ""Atheneum"" sau ""De vei pleca"", dar si piese de pe noul album. Pentru organizarea acestui turneu, prin care a demonstrat inca o data ca poate umple salile de spectacol, Jurnalul National il declara pe liderul grupului Iris, Cristi Minculescu, ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.