Decembrie, doua etape. Comitetul executiv al FRF, reunit ieri la Piatra Neamt, a hotarat ca primele doua etape din retur sa se joace in luna decembrie, asa cum se stabilise initial. Presedintele Mircea Sandu a spus ca nu s-a pus deloc problema amanar
Decembrie, doua etape. Comitetul executiv al FRF, reunit ieri la Piatra Neamt, a hotarat ca primele doua etape din retur sa se joace in luna decembrie, asa cum se stabilise initial. Presedintele Mircea Sandu a spus ca nu s-a pus deloc problema amanarii.
Reunit in fieful lui Gheorghe Stefan, Comitetul Executiv al FRF a decis ca cele doua etape din retur, programate in intervalul 1-10 decembrie, sa se dispute asa cum se stabilise initial.

TRANSANT. Presedintele FRF, Mircea Sandu, a spus ca nu a avut nici o retinere cand a spus ca cele doua etape se vor juca conform calendarului intocmit in vara. ""Nu s-a pus deloc problema amanarii, Comitetul Executiv a luat o decizie inaintea inceperii campionatului care trebuie respectata. Anul trecut am avut de suferit si am fost criticati din aceasta cauza. In cazul in care am fi mutat inceperea returului pentru primavara anului viitor, ar fi urmat sa mai jucam doua etape dupa meciul nationalei cu Slovenia"", a spus Sandu. Acesta a precizat ca in cazuri exceptionale arbitrii pot lua decizia de a amana meciul, daca vremea nu permite desfasurarea lui. ""Vorbim de o protectie generala a cluburilor si nu de interesele a trei-patru echipe"", a mai completat ""Nasul"".

PRELIMINARII. Mai marele federatiei a mai spus ca va face lobby pe langa selectionerul Victor Piturca, pentru ca partida din 28 martie 2007, cu Luxembourg-ul, sa se dispute la Piatra Neamt. ""Vom face lobby pe langa selectioner ca partida sa se dispute sub Pietricica. Daca ar fi dupa mine si maine l-as programa aici, daca as avea decizia UEFA pe masa. Singura problema ar fi starea vremii in luna martie. O sa-i spun lui Piturca, ca orasul este ca o oala protejata de vant"", a mai spus Sandu. REA VOINTA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.