Comisia Europeana deruleaza proiectul "Sprijin pentru orase", prin intermediul programului URBACT, prin care orasele care doresc sa demareze proiecte si strategii integrate de dezvoltare urbana pot primi ajutor profesionalizat. Sprijinul asigurat de
Comisia Europeana deruleaza proiectul "Sprijin pentru orase", prin intermediul programului URBACT, prin care orasele care doresc sa demareze proiecte si strategii integrate de dezvoltare urbana pot primi ajutor profesionalizat. Sprijinul asigurat de acest proiect consta in punerea la dispozitie a unui expert care va colabora cu autoritatile orasului sau ale municipalitatii care solicita asistenta, ajutandu-le sa defineasca si sa dezvolte strategii de dezvoltare urbana la diferite niveluri (oras, cartier/zona din interiorul orasului sau sectorial). Orasele eligibile pentru a participa la acest proiect sunt localitatile urbane din noile state membre, in principal, cele cu peste 20.000 de locuitori, precum si, in cazuri bine justificate, orasele din vechile state membre, informeaza Euractiv.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.