Deputatii Raluca Turcan si Cristian Boureanu au fost exclusi din PNL sambata la Cluj-Napoca de Delegatia Permanenta ""pentru repetate declaratii critice la adresa conducerii partidului"". Dinu Patriciu a primit doar un avertisment public pentru c
Deputatii Raluca Turcan si Cristian Boureanu au fost exclusi din PNL sambata la Cluj-Napoca de Delegatia Permanenta ""pentru repetate declaratii critice la adresa conducerii partidului"".

Dinu Patriciu a primit doar un avertisment public pentru ca a sponsorizat PSD in campania electorala, la prima abatere fiind pasibil de sanctiuni mai grave. Surse liberale au afirmat ca la audierea sa Turcan si-a pastrat atitudinea critica, acuzandu-i pe liderii liberali ca nu accepta libertatea de exprimare. La randul sau, Patriciu, printr-o scrisoare trimisa liberalilor, a explicat ca nu el a fost cel care a finantat PSD, ci Rompetrol ""care are propriile politici de sponsorizare"". ""Reafirmandu-mi convingerea ca astazi sunt tinta unor acuzatii nedrepte, nu am nici o indoiala ca in perioada urmatoare se va dovedi netemeinicia acestora si voi fi absolvit de vina de a fi liberal"", a sustinut Patriciu. Liderul PNL, Calin Popescu Tariceanu, a precizat ieri ca Turcan si Boureanu au incercat sa se ascunda in spatele libertatii de exprimare pentru a nu respecta deciziile partidului. Intrebat despre diferenta de tratament fata de Boureanu si Turcan pe de o parte si Patriciu, pe de alta parte, Tariceanu a raspuns sec: ""Purtatorul de cuvant a raspuns, iar eu nu mai am nimic de adaugat"". (Dana Piciu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.