Tricolorii se vor reuni azi, ora 12:00, la Casa Fotbalului, urmand ca la pranz sa intre in cantonamentul de la Mogosoaia in vederea meciului de sambata, cu Belarus, din preliminariilor CE 2008. Dupa ce a renuntat la patru stranieri, Lobont, Pompi
Tricolorii se vor reuni azi, ora 12:00, la Casa Fotbalului, urmand ca la pranz sa intre in cantonamentul de la Mogosoaia in vederea meciului de sambata, cu Belarus, din preliminariilor CE 2008.

Dupa ce a renuntat la patru stranieri, Lobont, Pompiliu Stoica, Ogararu, Daniel Niculae, selectionerul Victor Piturca i-a anuntat aseara si pe jucatorii din campionatul intern care vor completa lotul. Cum Paul Codrea de la Siena s-a accidentat, la reunirea de astazi se vor prezenta doar opt stranieri: Gabriel Tamas (Celta Vigo), Cristian Chivu (AS Roma), Razvan Rat (Sahtior Donetk), Florentin Petre (TSKA Sofia), Laurentiu Rosu (Recreativo Huelva), Razvan Cocis (Serif Tiraspol), Adrian Mutu (Fiorentina) si Ciprian Marica (Sahtior Donetk). Un semn de intrebare planeaza asupra lui Chivu, care s-a accidentat dupa meciul din Liga, cu Valencia.
Antrenorul Belarusului, Iuri Puntus, a comunicat saptamana trecuta numele celor 23 de jucatori pentru meciul de la Bucuresti. Vedetele echipei sunt mijlocasul lui Arsenal, Alexandr Hleb, mijlocasul lui Dinamo Moscova, Maksim Romascenko, si atacantul Parmei, Vitali Kutuzov.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.