Condusa la pauza, Dinamo a reusit sa intoarca intr-o maniera senzationala soarta derby-ului din Stefan cel Mare. In repriza secunda trupa lui Mircea Rednic a spulberat pe Rapid, echipa prabusita complet dupa un start foarte bun. Giulestenii au

Condusa la pauza, Dinamo a reusit sa intoarca intr-o maniera senzationala soarta derby-ului din Stefan cel Mare. In repriza secunda trupa lui Mircea Rednic a spulberat pe Rapid, echipa prabusita complet dupa un start foarte bun.

Giulestenii au inceput in forta confruntarea cu Dinamo, incursiunile trio-ului Buga - Burdujan - Zicu strecurand fiori in defensiva gazdelor. In mod logic, oaspetii au deschis scorul chiar in minutul 3, Badoi transformand cu precizie un penalty acordat corect dupa o interventie a lui Margaritescu la ex-dinamovistul Zicu. Pana la finalul primelor 45 de minute, giulestenii au presat incontinuu, in timp ce Dinamo a parut o echipa incapabila de riposta.
RECITAL. Surprinzator, Rapid a inceput repriza secunda in fata propriului careu. Alb-rosii au reactionat imediat la nefericita retragere a oaspetilor, egaland prin Ganea, intrat pe teren cu sase minute mai devreme. Angolezul Ze Kalanga a facut 2-1 dupa primul sau gol in tricoul lui Dinamo, profitand de reveria defensivei rapidiste, iar Claudiu Niculescu a finalizat o superba actiune in doi, cu Ganea, punand capat show-ului dinamovist. Finalul a gasit echipa lui Rednic aparand cu mult calm avantajul, lasand initiativa unei formatii in genunchi. Mircea Rednic si Ionel Ganea au castigat en-fanfare duelurile cu inamicul lor comun de langa Podul Grant, George Copos.
MANDRIE. ""Poate se gaseste vreun regulament sa ne suspende. Poate asa ne vor ajunge adversarele. Vreau ca, asa cum am recunoscut eu anul trecut ca este sezonul Stelei, sa aiba rivalele bunul-simt sa spuna ca Dinamo este echipa momentului in Romania"", a spus directorul executiv al ""cainilor"", Cristian Borcea.

REACTII


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.