Zilele acestea se desfasoara la Deauville in Franta targul international de turism "Top resa Travel Market", considerat o platforma de referinta a industriei turismului si care se adreseaza in primul rand specialistilor in domeniu, asigurand contacte
Zilele acestea se desfasoara la Deauville in Franta targul international de turism "Top resa Travel Market", considerat o platforma de referinta a industriei turismului si care se adreseaza in primul rand specialistilor in domeniu, asigurand contacte directe intre toti actorii de pe piata. "Este locul inconturnabil in care se dezvolta si se intretine imaginea de marca si notorietatea unei destinatii in vederea pozitionarii ei in raport cu profesiunea si concurenta", a declarat pentru Rompres Cristina Gheaus, sefa Agentiei romane de turism din Paris. Anul trecut, targul a beneficiat de peste 27.000 de vizitatori, de prezenta a 15.975 de agentii din 125 de tari si 1.360 de pavilioane de expozitie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.