Engel East Europe, subsidiara din Europa de Est a grupului israelian Engel, va achizitiona un teren in Bucuresti in vederea dezvoltarii unui ansamblu rezidential. Valoarea totala a tranzactiei se va ridica la suma de 4,4 milioane de euro.
Subs
Engel East Europe, subsidiara din Europa de Est a grupului israelian Engel, va achizitiona un teren in Bucuresti in vederea dezvoltarii unui ansamblu rezidential. Valoarea totala a tranzactiei se va ridica la suma de 4,4 milioane de euro.
Subsidiara Engel din Romania intentioneaza sa dezvolte in zona Sisesti un complex rezidential de aproximativ 35.000 de metri patrati, pe terenuri cu o suprafata de 17.700 de metri patrati, conform unui comunicat al companiei. Numarul de locuinte prevazut in proiect este de aproximativ 390, cu o valoare totala de vanzare estimata la 46 milioane de euro. "Acesta este al patrulea proiect al grupului Engel in Romania, dupa cele doua memorandumuri de intelegere semnate recent si proiectul rezidential din Pipera. Sectorul rezidential din Romania are mare potential si de aceea este una dintre principalele noastre tinte. Vizam extinderea prezentei noastre pe aceasta piata", a declarat fondatorul si presedintele executiv al grupului, Jacob Engel, citat de Mediafax.
In luna august, Engel a semnat un acord de achizitie a trei terenuri in Bucuresti, pentru suma de 4,6 milioane de euro, in vederea dezvoltarii unui ansamblu de 550 de apartamente. Proiectul din Pipera va fi dezvoltat pe o suprafata de 55.000 metri patrati, iar suprafata totala a celor trei terenuri adiacente va fi de 23.000 metri patrati. Situat in apropierea unui lac, pretul de vanzare al proiectului va fi de aproximativ 60 de milioane de euro, conform estimarilor companiei.
Grupul Engel intentioneaza sa participe in Romania si la constructia unui proiect imobiliar cu locuinte si spatii comerciale, titreaza publicatia israeliana Globes. Proiectul ce va fi realizat in colaborare cu proprietarii terenului, dupa ce Engel East Europe a semnat un acord de principiu cu acestia, va cuprinde apartamente cu o suprafata cumulata de 50.000 de metri patrati si un centru comercial de 10.000 de metri patrati. In urma acestui proiect, se estimeaza ca veniturile companiei vor creste cu 450 de milioane de sekeli, adica aproximativ 101 de milioane de dolari. Compania Engel East Europe activeaza pe pietele imobiliare din Bulgaria, Ungaria, Cehia, Polonia si Serbia, cat si in Germania si Canada.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.