In vestul tarii, vamile raman aglomerate. Alti aproximativ 50.000 de cetateni romani care lucreaza in strainatate au revenit in tara in ultimele trei zile prin Vamile aradene Nadlac, Turnu si Varsand, determinand sufocarea punctelor de frontiera. Pot
In vestul tarii, vamile raman aglomerate. Alti aproximativ 50.000 de cetateni romani care lucreaza in strainatate au revenit in tara in ultimele trei zile prin Vamile aradene Nadlac, Turnu si Varsand, determinand sufocarea punctelor de frontiera. Potrivit unei situatii prezentate de Inspectoratul Judetean al Politiei de Frontiera Arad, in ultimele 24 de ore au intrat in tara 21.000 de persoane, marea majoritate fiind romani care lucreaza in strainatate si care isi petrec concediile in tara.
Cea mai aglomerata vama s-a mentinut Nadlac, pe unde au intrat in Romania peste 13.000 de persoane.
Conform IJPF Arad, de vineri si pana luni au intrat in tara prin cele trei puncte de frontiera circa 50.000 de turisti, majoritatea romani.
Vama Nadlac a fost foarte aglomerata in noaptea de vineri spre sambata, cand timpii de asteptare pentru controlul documentelor la frontiera ajungeau pana la 30 de minute, desi trei benzi de iesire din tara au fost folosite si ele pentru intrarea turistilor in Romania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.