Rompetrol Gas, o companie nou-infiintata in cadrul Grupului Rompetrol, intentioneaza sa-si extinda pe plan national reteaua de distributie a gazului petrolier lichefiat (GPL) pentru sectoarele auto si casnic, informeaza un comunicat al grupului. "Rom
Rompetrol Gas, o companie nou-infiintata in cadrul Grupului Rompetrol, intentioneaza sa-si extinda pe plan national reteaua de distributie a gazului petrolier lichefiat (GPL) pentru sectoarele auto si casnic, informeaza un comunicat al grupului. "Rompetrol Gas si-a propus sa devina, prin prisma know-how-ului grupului, un important jucator pe piata de GPL", precizeaza Toma Veron, directorul Rompetrol Gas. Noua companie are la baza afacerea GPL desprinsa din cadrul Rompetrol Logistics si pana la sfarsitul acestui an are ca tinta o crestere cu 29% a volumului vanzarilor fata de 2005, atunci cand activitatea a cunoscut o majorare de 37%. Rompetrol Gas a demarat mai multe proiecte de investitii, printre care se numara constructia unor noi terminale de GPL la Bacau si Arad, investitie estimata la 20 mil. de dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.