Una dintre cele mai importante companii multinationale din Romania - IBM - isi extinde prezenta pe piete precum cea din tara noastra, oferind partenerilor de afaceri solutii personalizate, in functie de nevoile individuale ale acestora, a declarat ie
Una dintre cele mai importante companii multinationale din Romania - IBM - isi extinde prezenta pe piete precum cea din tara noastra, oferind partenerilor de afaceri solutii personalizate, in functie de nevoile individuale ale acestora, a declarat ieri noul Country Manager al IBM Romania, Mihai Tudor, care a preluat acest post la 1 iulie. In acest sens, compania are o strategie foarte elaborata denumita "on demand", care ii ajuta pe clienti sa inoveze, devenind partener in efortul fiecaruia de a se diferentia pe piata. Potrivit lui Mihai Tudor, al carui principal obiectiv la preluarea functiei este consolidarea si eficientizarea pozitiei IBM in tara noastra, "mediul de afaceri si cel guvernamental din Romania au devenit mai flexibile la schimbarile intervenite in domeniul tehnologiei, mai deschise la evolutie".
De asemenea, printre prioritatile noului sef al IBM Romania se mai numara dobandirea unei pozitii din ce in ce mai bune in Centrul si Sud-Estul Europei, obiectiv sustinut si de buna pozitionare geografica a tarii. "Suntem a doua tara ca marime din zona, dupa Polonia, dar din pacate suntem inca departe de Cehia si Ungaria in ce priveste <> de IT", a declarat Mihai Tudor. "IBM detine suprematia in domeniul sistemelor de stocare si profesionale si vom continua sa extindem aceasta suprematie in celelalte segmente. De asemenea, vom extinde domeniul software, devenind o organizatie capabila sa ofere un portofoliu cat mai larg clientilor nostri", a subliniat directorul general al IBM Romania, care activeaza in cadrul acestei companii din 1993.
In privinta postului pe care il ocupa de la inceputul acestei luni, Mihai Tudor considera ca este o sarcina dificila, avand in vedere succesele inregistrate de companie sub conducerile precedente, respectiv Dan Roman si Vladimir Aninoiu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.