"Infiintand o sucursala la Bucuresti, am raspuns cererii din ce in ce mai mari a clientilor nostri in ce priveste satisfacerea contractelor internationale privind serviciile de IT, indeosebi din domeniul activitatilor bancare, al asigurarilor si in c
"Infiintand o sucursala la Bucuresti, am raspuns cererii din ce in ce mai mari a clientilor nostri in ce priveste satisfacerea contractelor internationale privind serviciile de IT, indeosebi din domeniul activitatilor bancare, al asigurarilor si in cel industrial", a declarat Knut Löschke, Directorul General Executiv al PC-WARE AG.
PC-WARE Information Technologies AG este una dintre cele mai importante companii care ofera servicii de IT din Europa, avand un portofoliu de servicii care inglobeaza autorizarea produselor software standardizate, managementul de software, suportul de sistem, solutii de patente software si servicii complete de systemhouse, pe langa servicii financiare oferite prin intermediul filialelor sale. "Multumita expertizelor noastre efectuate de specialisti si standardelor de calitate superioara, putem asigura clientilor straini servicii de inalta clasa chiar la sucursalele in care isi desfasoara activitatea. Este evident, de asemenea, ca dorim sa atragem noi clienti si sa le oferim servicii de calitate pe termen lung.
De asemenea, vom beneficia de pe urma legaturilor apropiate cu principalii producatori de software si hardware, cu care deja sunt dezvoltate proiecte initiale," a comentat Marcus Dekan, Director in Europa de Sud-Est si Director Executiv pentru Romania. Pe langa extinderea portofoliului de servicii pe pietele de baza din Europa, obiectivul strategic al PC-Ware este de a-si spori dezvoltarea in alte regiuni.
"Am stabilit structuri primordiale in Europa de Est si Asia, care ne asigura o baza de la care sa monitorizam dezvoltarea pietei nationale si care sa ne permita sa raspundem in timp real solicitarilor clientilor nostri. In acest context, planul nostru este sa ne dezvoltam impetuos mai degraba prin stabilirea unor structuri mici bine planificate, decat prin achizitii pe scara larga", a afirmat Dr. Tillmann Blaschke, Director General Executiv al PC-Ware AG.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.