Mihai Traistariu s-a intors din Cipru unde a sustinut concerte in doua din cele mai mari cluburi din Limasol si Larnaca. Culmea coincidentei a fost ca organizatorii turneului l-au cazat pe Mihai in hotelul "Lordos", numele fiind oarecum apropiat de c
Mihai Traistariu s-a intors din Cipru unde a sustinut concerte in doua din cele mai mari cluburi din Limasol si Larnaca. Culmea coincidentei a fost ca organizatorii turneului l-au cazat pe Mihai in hotelul "Lordos", numele fiind oarecum apropiat de cel al finlandezilor de la Lordi care au castigat, in mod surprinzator, concursul Eurovision de anul acesta. Cu toate ca numele hotelului nu i-a trezit amintiri foarte placute, solistul roman a fost tratat ca un adevarat rege. A fost cazat in apartamentul prezidential, a dormit intr-un pat cu baldachin si a fost servit in camera cu tot felul de bunatati. Piesa sa "Tornero" este in Cipru hit-ul momentului, iar lui Mihai nu i-a trebuit foarte mult pentru a se lamuri de acest lucru, dovada fiind dragostea cu care a fost primit de ciprioti, cu ocazia celor doua concerte. Vizita lui Traistariu in Cipru a fost urmarita indeaproape si de jurnalisti locali, solistul fiind invitat la cel mai mare post de radio local, acordand un interviu pentru cea mai citita revista cipriota, "Exclusive". De altfel, Cipru a fost una din tarile care i-au acordat lui Mihai 10 puncte in concursul Eurovision de la Atena, punctajul maxim fiind obtinut, cum era si firesc, de Anna Vissi, reprezentanta Greciei. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.