Sofia va sprijini eforturile Ankarei in vederea integrarii in Uniunea Europeana, a anuntat primarul capitalei bulgare, Boyko Borissov, citat de site-ul Novinite.com. Intr-un discurs rostit cu ocazia celei de-a cincea Conferinte anuale pe tema

Sofia va sprijini eforturile Ankarei in vederea integrarii in Uniunea Europeana, a anuntat primarul capitalei bulgare, Boyko Borissov, citat de site-ul Novinite.com. Intr-un discurs rostit cu ocazia celei de-a cincea Conferinte anuale pe tema globalizarii, organizata la Ankara, Borissov a promis ca Sofia si Bulgaria vor sprijini atat cat vor putea eforturile Turciei in vederea aderarii la UE. Borissov a mentionat o parte dintre dificultatile si provocarile procesului de aderare a Bulgariei la Uniunea Europeana, dar si succesele inregistrate in acest domeniu pana in prezent. Una dintre problemele care stopeaza la ora actuala negocierile de aderare ale Turciei este reprezentata de faptul ca guvernul de la Ankara refuza sa recunoasca Ciprul si sa il includa in Tratatul de uniune vamala.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.