Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a reluat discutiile cu firma Mahindra&Mahindra pentru privatizarea Tractorul Brasov, investitorul fiind interesat sa preia doar o parte dintre modulele functionale ale uzinei, a declarat pre

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a reluat discutiile cu firma Mahindra&Mahindra pentru privatizarea Tractorul Brasov, investitorul fiind interesat sa preia doar o parte dintre modulele functionale ale uzinei, a declarat presedintele AVAS, Razvan Orasanu. El a precizat ca, miercuri, a avut o discutie de trei ore la sediul Autoritatii cu directorul executiv al companiei indiene, Arun Nanda, in care investitorul s-a declarat din nou interesat fata de Tractorul Brasov. "Mahindra&Mahindra este din nou interesata de preluarea Tractorul, insa se pare ca are un interes momentan mai degraba de o privatizare pe module functionale", a precizat Orasanu. Negocierile dintre partea romana si firma indiana pentru privatizarea Tractorul Brasov au fost suspendate la sfarsitul lunii mai, deoarece potentialul investitor nu a acceptat clauzele incluse in proiectul contractului de vanzare-cumparare a actiunilor. Guvernul a mandatat AVAS sa elaboreze si aplice planul de restructurare a uzinei Tractorul.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.