Prin intermediul MS, peste 30.000 cutii de lapte praf si 5.000 de biberoane vor ajunge, in perioada urmatoare, in mai multe zone ale tarii, inclusiv in regiunile calamitate. Aceasta reprezinta, de fapt, o donatie a Fundatiei Sensiblu care continua si
Prin intermediul MS, peste 30.000 cutii de lapte praf si 5.000 de biberoane vor ajunge, in perioada urmatoare, in mai multe zone ale tarii, inclusiv in regiunile calamitate. Aceasta reprezinta, de fapt, o donatie a Fundatiei Sensiblu care continua si in acest an campania ''Sanatate si speranta'', inceputa anul trecut. Deja, in acest an, aproximativ 25.000 de perechi de incaltaminte au fost trimise in comunele din judetele Calarasi si Dolj: Manastirea, Chiselet, Spantov, Bechet, Macesu de Jos si Rast. Valoarea programului ''Sanatate si speranta'' din acest an este de circa 150.000 euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.