Statiunea Mamaia are un nou reper pentru distractie. Incepand de astazi COSMOTE ii invita pe turisti sa petreaca pe PLAJA COSMOTE. Organizatorii vor oferi publicului pana pe 27 august acces liber la competitii sportive, concursuri cu premii in timpu
Statiunea Mamaia are un nou reper pentru distractie. Incepand de astazi COSMOTE ii invita pe turisti sa petreaca pe PLAJA COSMOTE. Organizatorii vor oferi publicului pana pe 27 august acces liber la competitii sportive, concursuri cu premii in timpul zilei, iar seara vor avea loc petreceri tematice cu DJ si concerte cu cele mai renumite trupe. Directia 5 si Sensor vor da startul distractiei, chiar in aceasta seara, cu un concert live la petrecerea de deschidere Green&Yellow Party. PLAJA COSMOTE se intinde pe o suprafata de 4.500 mp langa hotelul Iaki din Mamaia si va fi "punctul fierbinte al distractiei" de pe litoralul romanesc in aceasta vara.
In fiecare zi, de la ora 9 dimineata pana dupa miezul noptii, publicul va fi antrenat de MC in diverse competitii si concursuri, precum fotbal pe apa si volei. Oaspetii Plajei COSMOTE pot alege de asemenea sa se relaxeze intr-unul dintre cele 100 de sezlonguri cu umbrelute sau sa se racoreasca cu o bautura exotica in cortul VIP pe muzica mixata de DJ cunoscuti.
In plus, in fiecare sambata seara, vor fi petreceri tematice si concerte ale unor trupe si artisti cunoscuti: Directia 5, Voltaj, Holograf, Morandi, Zdob&Zdub, Pepe, Sensor, DJ Project, Blondy, Delia, Akcent, Trident si Mandinga.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.