Consiliul Judetean Bacau a imprumutat 66 milioane de lei de la Banca Comerciala Romana (BCR) si BRD-Groupe Société Générale pentru o perioada de 20 de ani. "Din acesti bani avem mai multe prioritati. Cea mai importanta este reparatia drumurilor j
Consiliul Judetean Bacau a imprumutat 66 milioane de lei de la Banca Comerciala Romana (BCR) si BRD-Groupe Société Générale pentru o perioada de 20 de ani. "Din acesti bani avem mai multe prioritati. Cea mai importanta este reparatia drumurilor judetene, apoi sistemul de alimentare cu apa din judet si aerogara aeroportului", a declarat corespondentului Mediafax presedintele Consiliului Judetean Bacau, Dragos Benea.
Din banii imprumutati, 54,6 de milioane de lei au fost rezervati pentru durmurile judetene, 2,8 milioane de lei pentru investitii in Aeroportul Bacau si 8,7 de milioane de lei pentru SC Apa Serv Bacau. Investitiile sunt programate pe parcursul a trei ani, ele incepand de anul trecut.
Pana acum au fost realizate lucrari de asfaltare pe sapte drumuri judetene, a fost modernizata aerogara aeroportului si se afla in derulare o serie de proiecte pentru modernizarea statiilor de tratare a apei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.