Ministerul Finantelor Publice (MFP) va contracta credite in valoare totala de 12,17 miliarde de lei (circa 3,5 miliarde de euro) pentru modernizarea sistemului centralizat de incalzire si pentru reabilitarea termica a locuintelor. Secretarul de stat
Ministerul Finantelor Publice (MFP) va contracta credite in valoare totala de 12,17 miliarde de lei (circa 3,5 miliarde de euro) pentru modernizarea sistemului centralizat de incalzire si pentru reabilitarea termica a locuintelor. Secretarul de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, Mircea Toader, a declarat ca valoarea totala a proiectului este de 13,419 miliarde de lei.
Fondurile vor putea fi utilizate incepand cu 2007 si sunt destinate administratiilor publice locale, pentru rentabilizarea sistemelor de furnizare si distributie a agentului termic si pentru reabilitarea termica a locuintelor. Imprumuturile vor fi pe termen de 15 ani, iar Guvernul va asigura rambursarea a jumatate din sume, diferenta fiind acoperita de catre administratiile locale beneficiare. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.