Tricourile pentru suporterii echipelor prezente la Campionatul Mondial din Germania provin din Romania. Compania aradeana "Manitoba Tex" a livrat 1,4 milioane de tricouri destinate fanilor, urmand ca alte o suta de mii sa fie trimise in momentul in c
Tricourile pentru suporterii echipelor prezente la Campionatul Mondial din Germania provin din Romania. Compania aradeana "Manitoba Tex" a livrat 1,4 milioane de tricouri destinate fanilor, urmand ca alte o suta de mii sa fie trimise in momentul in care vor fi cunoscute numele formatiilor calificate in optimile de finala ale competitiei. Tricourile sunt singurele care vor avea caracter oficial si care vor putea purta sigla competitiei, conform Amos News. Comercializarea acestora va fi permisa doar in magazinele partenere ale organizatorilor CM de fotbal. Materialele promotionale din magazine vor costa 30 de euro/bucata. Tricourile nu vor putea fi reproduse ilegal, deoarece contin elemente de securizare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.