Cu doua zile inaintea meciului decisiv din Serbia, din cadrul barajului pentru Euro 2006, presedintele FR Handbal, Cristian Gatu, a precizat ca postul antrenorului Gheorghe Tadici nu este in pericol, chiar daca Romania va absenta pentru prima oara de
Cu doua zile inaintea meciului decisiv din Serbia, din cadrul barajului pentru Euro 2006, presedintele FR Handbal, Cristian Gatu, a precizat ca postul antrenorului Gheorghe Tadici nu este in pericol, chiar daca Romania va absenta pentru prima oara de la un turneu final continental. "Gheorghe Tadici are contract cu FRH pentru echipa nationala pana in 2008 si are ca obiectiv calificarea la JO 2008 si cucerirea unei medalii la Beijing", a subliniat Gatu, adaugand ca tricolorele pastreaza 20% sanse de calificare. Totusi, fostul mare handbalist considera ca echipa noastra poate intoarce rezultatul in meciul retur cu Serbia si se declara optimist in capacitatea vicecampioanelor mondiale de a reface diferenta din tur, cand elevele antrenoarei daneze Andersson au castigat cu 25-21. "Serbia&Muntenegru a fost mai buna la Bucuresti, dar cred ca noi nu ne-am jucat inca sansa de calificare. Daca fetele vor juca cu 20% peste valoarea aratata in tur, cred ca pot castiga la o diferenta de 5-6 goluri. Tadici ar trebui sa se ocupe acum de ridicarea moralului fetelor, in primul rand", a concluzionat Gatu, care a remarcat ca jucatoarele de la Rulmentul Brasov, echipa care a realizat o superba tripla in acest sezon, nu sunt folosite la nationala, dar a tinut sa sublinieze ca responsabilitatea selectiei este doar a antrenorilor Tadici si Musi. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.