Dumitru Dragomir, presedintele LPF, a dat recital ieri la sosirea cu intarziere a Nationalei, fapt care l-a obligat sa nu fie in tara marti, cand a implinit 60 de ani.
"De luni pana miercuri sunt numai pe trasee. A fost o nenorocire, nu peripet
Dumitru Dragomir, presedintele LPF, a dat recital ieri la sosirea cu intarziere a Nationalei, fapt care l-a obligat sa nu fie in tara marti, cand a implinit 60 de ani.
"De luni pana miercuri sunt numai pe trasee. A fost o nenorocire, nu peripetii. Am trait momente de groaza, era sa murim in avion ca n-aveam aer (n.r. - pe aeroportul din Chicago). Nu mergeau motoarele si nu exista aer, puteam muri sufocati din clipa in clipa, patru ore am stat acolo. Nu puteau sa deblocheze usile. Iar acum, ne-a dat in avion peste stricat! Niste nemernici!", a spus seful LPF, care a coborat din avion imbracat in trening si nebarbierit. Dragomir a adaugat ca nu a vazut jucatori luand somnifere ca sa poata dormi. Rugat sa comenteze declaratiile lui Gigi Becali, care l-a acuzat de complot impotriva gruparii din Ghencea dupa aflarea sanctiunilor dictate impotriva Rapidului de Comisia de Disciplina a FRF, Dragomir a replicat: "Nici nu stiu ce sanctiuni. Sunt in cardasie cu Copos? Bai nene, am vorbit o singura data cu Valentin Alexandru, care m-a intrebat ce se face el, ca s-a certat cu Iacov. I-am zis sa stea linistit, ca vin eu si linistesc lucrurile. E greu fara Dragomir la liga, nu? Ma barbieresc, dorm vreo doua ore si ma duc sa vad ce se intampla". Mitica s-a referit si la faptul ca presedintele CA al FC National, Constantin Iacov, i-a cerut demisia: "Pentru cine adversar? Este democratie, ce daca imi cere demisia? Poate sa-mi ceara sa si castig la loto vreo doua-trei milioane, iar eu am sa fac ce spune el. In ceea ce priveste loto, ca restul....v-am spus, peste vreo 10-15 ani. Daca a vorbit de mafie, desi nu cred, atunci comisiile isi vor intra in drepturi", a avertizat seful LPF. "Asta e tara adevarata, in care traim noi. Nu este America tara tutuor posibilitatilor, asta este, dar n-avem grija de ea. Este o tara absolut dementiala, absolut extraordinara", a clamat Dragomir. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.