Presedintele executiv al FC Rapid, Dinu Gheorghe, a primit avertisment si o penalitate de 700 de euro din partea Comisiei de Disciplina a FRF, in urma memoriului depus de FC Steaua impotriva gruparii giulestene, informeaza site-ul oficial al LPF. Ste
Presedintele executiv al FC Rapid, Dinu Gheorghe, a primit avertisment si o penalitate de 700 de euro din partea Comisiei de Disciplina a FRF, in urma memoriului depus de FC Steaua impotriva gruparii giulestene, informeaza site-ul oficial al LPF. Steaua a depus memoriu impotriva FC Rapid, pentru injurii si comportament defaimator la adresa jucatorilor si oficialilor stelisti. Gruparea din Ghencea a acuzat comportamentul jucatorilor si fanilor rapidisti de dupa finala Cupei Romaniei si de la finalul meciului disputat de cele doua echipe in campionat. Dupa partida din campionat, disputata pe Stadionul "National", fotbalistii antrenati de Razvan Lucescu au behait in autocar, la indemnul presedintelui executiv Dinu Gheorghe. Comisia de Disciplina a FRF a judecat cazul luni, amanand pronuntarea pana ieri. Dinu Gheorghe poate face apel in termen de cinci zile. Presedintele CA al FC Steaua, Gigi Becali, s-a declarat nemultumit de decizie. "Toata treaba este regizata, inseamna ca asa au vrut de la inceput, sa dea Stelei doar o jumatate din pedeapsa initial si apoi sa intervina Dragomir prin oamenii lui si sa o depuncteze. La mijloc este si Copos, sunt manevre securisto-comuniste! Nu se poate sa dea numai atata sanctiune! La ei a fost mai mare discriminarea. O sa ma prezint la Comisia de Apel si o sa ma bat pana la capat, nu pot sa-i las sa ma distruga pe mine si pe Steaua", a declarat Gigi Becali. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.