Tenisul masculin romanesc a ramas fara reprezentanti pe tabloul principal al turneului de Grand Slam de la Roland Garros, dupa ce si Razvan Sabau a fost eliminat, ieri, in primul tur al competitiei dotate cu premii in valoare totala de 8,13 milioane
Tenisul masculin romanesc a ramas fara reprezentanti pe tabloul principal al turneului de Grand Slam de la Roland Garros, dupa ce si Razvan Sabau a fost eliminat, ieri, in primul tur al competitiei dotate cu premii in valoare totala de 8,13 milioane de dolari. Astfel, dupa forfait-ul lui Hanescu si eliminarea lui Andrei Pavel, ieri, Sabau a avut aceeasi soarta, fiind invins de germanul Dieter Kindlmann, un anonim venit din calificari, cu scorul de 6-3, 6-2, 6-2. In ciuda esecului, Sabau si-a asigurat pentru prezenta in primul tur un bonus de un punct ATP si un cec in valoare de 13.100 euro.
Din fericire, blazonul autohton a fost salvat in competitia feminina, unde Anda Perianu o va intalni, azi, in turul secund al intrecerii din Hexagon, pe australianca Alicia Molik. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.