Presedintele CA al FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ieri ca finantatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, este o persoana orgolioasa si echipa sa va juca cinstit, pentru a invinge formatia "ros-albastra" in ultima etapa a Diviziei A. "Porumboiu est
Presedintele CA al FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ieri ca finantatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, este o persoana orgolioasa si echipa sa va juca cinstit, pentru a invinge formatia "ros-albastra" in ultima etapa a Diviziei A. "Porumboiu este un om orgolios, va juca pe bune, sa bata Steaua. Nu primeste bani, si nici eu n-am indraznit sa-i ofer bani la meciurile lui cu Dinamo si Rapid. Pe buna dreptate, nu-i fac Dinamo si Rapid program lui, dar va avea ambitia sa bata Steaua", a spus Gigi Becali. Partida FC Vaslui - Steaua Bucuresti, din etapa a 30-a a Diviziei A, va avea loc pe 7 iunie, de la ora 17. Presedintele CA al FC Steaua declarase, in urma cu cateva zile, ca antrenorul lui FC Vaslui, Mircea Rednic, viitor tehnician la Dinamo, are interes ca gruparea din Ghencea sa ia campionatul, deoarece nu i-ar conveni ca Rapid sa castige titlul. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.