Societatea Rulmenti Barlad a anuntat pentru anul financiar 2005, un profit net de 26,28 milioane de lei, in crestere de la 12,29 milioane de lei raportat pentru 2004. Din totalul profitului, 7,88 milioane de lei, reprezentand 30%, vor fi acordate pen
Societatea Rulmenti Barlad a anuntat pentru anul financiar 2005, un profit net de 26,28 milioane de lei, in crestere de la 12,29 milioane de lei raportat pentru 2004. Din totalul profitului, 7,88 milioane de lei, reprezentand 30%, vor fi acordate pentru distribuirea dividendelor brute, urmand ca diferenta sa fie alocata pentru completarea surselor proprii de finantare, potrivit unui comunicat al companiei remis Bursei de Valori Bucuresti.
Compania are ca obiect de activitate fabricarea de recipienti, containere si alte produse similare din otel, fabricarea de suruburi, buloane, lanturi si arcuri.
In urma achizitionarii din martie 2000, de la fostul Fond al Proprietatii de Stat, a unui pachet de 64,34% din actiunile societatii, printr-o tranzactie de 31,4 milioane dolari, compania turca Kombassan Holding AS, a devenit actionar majoritar al companiei Rulmenti Barlad.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.