Grupul elvetian Adecco estimeaza ca va inregistra in acest an pe piata romaneasca o cifra de afaceri de 12,7 milioane euro, in crestere cu 85% fata de nivelul atins in 2004. Grupul controleaza in Romania societatile Adecco Romania si Adecco Resurse U
Grupul elvetian Adecco estimeaza ca va inregistra in acest an pe piata romaneasca o cifra de afaceri de 12,7 milioane euro, in crestere cu 85% fata de nivelul atins in 2004. Grupul controleaza in Romania societatile Adecco Romania si Adecco Resurse Umane, a caror cifra de afaceri va creste pe fondul extinderii la nivel national si a modificarii strategiei de business. Afacerile companiei vor fi reunite, sub brandul Adecco, intr-o structura care va cuprinde, alaturi de cele doua linii de business existente (Industrial si Administratie), alte sase. Anul trecut, Adecco Romania a realizat o cifra de afaceri de 6,9 milioane euro si un profit din exploatare de 320.000 de euro. 90% din cifra de afaceri a companiei este reprezentata de serviciile de munca temporara si outsourcing.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.