Constantin Iacov, presedintele CA de la FC National, a inflamat din nou spiritele sambata, la finalul partidei pe care echipa sa l-a castigat cu 3-2 in fata Pandurilor. Boss-ul din Cotroceni a anuntat ca "bancarii" vor fi premiati de contracandidatel
Constantin Iacov, presedintele CA de la FC National, a inflamat din nou spiritele sambata, la finalul partidei pe care echipa sa l-a castigat cu 3-2 in fata Pandurilor. Boss-ul din Cotroceni a anuntat ca "bancarii" vor fi premiati de contracandidatele gorjenilor in lupta pentru evitarea retrogradarii, FC Vaslui si Jiul. "La 2-2 ma gandeam ca a fost un blat reusit. Noi suntem un club bogat, avem trei sponsori importanti, Porumboiu, Rednic si Simota, care impreuna ne-au oferit 60.000 de dolari. Am primit deja 30.000 de dolari de la Simota si mai asteptam inca 30.000 de la domnii Porumboiu si Rednic", a spus Iacov.
Iritat de avancronicile partidei din Cotroceni, care prevesteau o victorie a Pandurilor, Iacov a precizat ca a stabilit de comun acord cu jucatorii sa sa doneze banii sinistratilor din comuna doljeana Rast, afectati de inundatii. "Inainte de meci am avut o discutie de 20 de minute cu jucatorii si toti au fost de acord ca sa donam banii. Nu-i putem accepta, nu ni se pare moral. Noi nu jucam pentru altii. Acesti bani ii vom vira pentru sinistratii de langa Dunare, din comuna Rast, judetul Dolj, pentru ca acei oameni au nevoie de bani", a subliniat Iacov, care s-a plans ca in zilele dinaintea meciului a primit sute de telefoane, considerandu-i "imorali" pe cei care motiveaza adversarele rivalilor.
Daca Alin Simota, de la Jiul, a evitat sa comenteze afirmatiile lui Iacov, patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu, s-a dezlantuit si a facut dezvaluiri incendiare. "Cu o ora inainte de meci m-a sunat Iacov, spunandu-mi ca Condescu de la Pandurii (n.r. - presedintele lui Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu) este langa el si are o geanta plina de bani, cu o suma imensa. M-a intrebat: <<Ce faci dumneata, ca nu mai rezist? Nu plusezi?>> I-am raspuns ca nu sunt la taraba sa supralicitez. Ma felicit pentru flerul pe care l-am avut pentru ca am stiut sa ma feresc de acest om", a afirmat Porumboiu. "Daca intr-adevar doreste sa demonstreze ca are caracter, acest Iacov, acest impostor, sa mearga la Parchet si sa demaste tot. Sa spuna ce suma imensa era in geanta respectiva, lucru pe care de fapt ar fi trebuit sa il anunte la liga, la federatie si la Parchet, chiar atunci cand Condescu a venit la el cu geanta de bani. Atunci puteam spune ca intr-adevar avem de-a face cu un om care vrea sa faca ordine in fotbalul romanesc", a adaugat Porumboiu. Finantatorul clubului vasluian a mentionat ca una din convorbirile sale telefonice cu Iacov a fost ascultata si de observatorul Adrian Ionescu, delegat la meciul de vineri al echipei FC Vaslui, cu Poli Iasi, si de tehnicianul Mircea Rednic. "Am dat special telefonul pe speaker, ca sa auda si ei suma de bani solicitata de Iacov. Probabil el are soc de la detectorul de minciuni. A avut o reactie inversa si acel aparat i-a bagat minciuni in cap si probabil de asta se comporta asa. L-am sunat inclusiv pe Simota (n.r. - patronul gruparii Jiul Petrosani, Alin Simota) si i-am spus ca acest individ nu este normal", a spus Porumboiu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.