Cristian Chivu a jucat joi seara doar 12 minute pentru AS Roma in partida cu Inter, de la Milano, scor 1-3 (0-2) in mansa a doua a finalei Cupei Italiei (Inter a castigat trofeul, scorul din tur fiind 1-1). Internationalul roman a fost titular pentru
Cristian Chivu a jucat joi seara doar 12 minute pentru AS Roma in partida cu Inter, de la Milano, scor 1-3 (0-2) in mansa a doua a finalei Cupei Italiei (Inter a castigat trofeul, scorul din tur fiind 1-1). Internationalul roman a fost titular pentru AS Roma, dar s-a accidentat (a acuzat dureri la muschii aductori) si a fost schimbat de Kuffour. In urma acestei accidentari, Chivu nu va evolua in meciul pe care AS Roma il va disputa duminica, in deplasare, cu AC Milan, in ultima etapa a campionatului Italiei. Partida este decisiva pentru AS Roma, care ocupa locul 5, la doua puncte in urma Fiorentinei, echipa clasata pe 4, ultimul loc care asigura prezenta in turul III preliminar al UEFA Champions League. Altfel, cotidianul spaniol "Marca" a anuntat ieri ca transferul lui Cristian Chivu la Real Madrid nu se va putea realiza pana in vara, din cauza situatiei institutionale in care se afla gruparea madrilena, astfel ca jucatorul roman va trebui sa astepte. "Sezonul in Italia se incheie duminica, iar jucatorul dorea ca viitorul sau sa se rezolve inainte de a pleca in vacanta. Este clar ca transferul sau la Real nu se va putea incheia pana la vara, iar interesul altor cluburi, cum ar fi Manchester United sau FC Barcelona ar putea afecta operatiunea. Intentia romanului era de a merge la Madrid, dar mai exista si alte cluburi care il vor", scrie "Marca". Potrivit sursei citate, antrenorii de la Real Madrid il considera pe Chivu o optiune foarte buna pentru centrul apararii. "Pretul sau de transfer este in jurul a 18 milioane de euro, dar totul se poate schimba in ultimele luni", a subliniat "Marca". Chivu tocmai a anuntat acum doua zile ca negociaza deja prelungirea contractului sau cu AS Roma, pana in 2011, pentru un salariu de aproape 4 milioane de euro pe sezon. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.