Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 au amanat ieri din nou audierea fostului trezorier al SOV Invest, Cristian Dobre, pentru ca Sorin Ovidiu Vantu, inculpat in dosarul Bancii de Investitii si Dezvoltare, a cerut un nou termen pentru angajarea unui
Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 au amanat ieri din nou audierea fostului trezorier al SOV Invest, Cristian Dobre, pentru ca Sorin Ovidiu Vantu, inculpat in dosarul Bancii de Investitii si Dezvoltare, a cerut un nou termen pentru angajarea unui aparator. Constatand ca aceasta a fost cea de-a doua cerere de amanare depusa de Sorin Ovidiu Vantu pentru angajarea unui aparator, judecatorii au decis insa ca, la termenul de saptamana viitoare, procesul sa continue chiar daca Vantu nu va fi reprezentat de un avocat. In ceea ce priveste audierea lui Cristian Dobre, ultimul martor in dosarul BID, aceasta este absolut necesara in opinia judecatorilor avand in vedere ca el s-a ocupat de intocmirea documentatiei pentru infiintarea BID.
Condamnat in iunie 2005 la trei ani cu suspendare sub aspectul savarsirii infractiunilor de fals si uz de fals, omul de afaceri a facut apel, sustinand ca nu au fost administrate toate probele. Magistratii Tribunalului Bucuresti au admis apelul si au retrimis cauza spre rejudecare.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.