Prietenia dintre regizorul Brett Ratner si actrita Lindsay Lohan a luat sfarsit dupa ce aceasta a aflat ca barbatul este logodit cu fotomodelul roman Alina Puscau, informeaza mirror.co.uk. Lohan, in varsta de 19 ani, s-a hotarat sa-i faca o vizita ne
Prietenia dintre regizorul Brett Ratner si actrita Lindsay Lohan a luat sfarsit dupa ce aceasta a aflat ca barbatul este logodit cu fotomodelul roman Alina Puscau, informeaza mirror.co.uk. Lohan, in varsta de 19 ani, s-a hotarat sa-i faca o vizita neanuntata regizorului filmului "X-men: Ultima infruntare", dar a avut parte de o surpriza neplacuta in casa acestuia, gasindu-l in pat cu Alina Puscau. Starul din "Fete rele" a facut mare scandal. O sursa apropiata actritei a declarat: "Brett nu i-a spus niciodata lui Lindsay ca are o prietena. Ea nu stia nimic. El ii trimitea mail-uri si mesaje telefonice si o suna mereu. Ea dorea doar sa petreaca timpul impreuna".
Un martor al scandalului a declarat presei ca "Alina a sarit din pat si a devenit nervoasa". "Au inceput amandoua sa tipe si s-au batut in casa si in drum spre masina, in timp ce Brett se incuiase in dormitor. Lindsay a spus atunci ca va face in asa fel incat Alina sa fie deportata". Aceeasi sursa a adaugat: "Ceea ce nu stie Lindsay este ca relatia lui Brett cu Alina este atat de serioasa, incat acesta i-a oferit un inel de logodna cu un diamant urias. Ei (Alinei) nu-i pasa ca o insala. Ea este cea careia regizorul i-a oferit inelul de logodna". Aceeasi persoana a mai declarat ca Brett a fost cel care a insistat sa se intalneasca cu Lindsay Lohan si nu invers, pentru ca actrita are o relatie cu fostul iubit al Keirei Knightley, Jamie Dornan. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.