Oficialii dinamovisti si-au dat seama ca de la acest campionat nu au motive sa mai astepte prea multe, asa ca au trecut la planuri pentru sezonul viitor. Nicolae Badea si Cristi Borcea, presedintele CA, respectiv directorul executiv din "Groapa", au
Oficialii dinamovisti si-au dat seama ca de la acest campionat nu au motive sa mai astepte prea multe, asa ca au trecut la planuri pentru sezonul viitor. Nicolae Badea si Cristi Borcea, presedintele CA, respectiv directorul executiv din "Groapa", au mers luni in Cipru pentru a-l convinge pe Ioan Andone (foto), tehnicianul lui Omonia Nicosia, sa revina in Stefan cel Mare, dupa ce in iarna a fost demis, desi echipa se afla pe primul loc. Conform unor surse, tehnicianului i s-a propus un contract de 400.000 de dolari pe an, varianta negata vehement de Ando. "E adevarat ca ne-am intalnit, am baut o cafea, am discutat despre situatia de la Dinamo, dar nu s-a avansat vreo suma si nici nu s-a facut vreo oferta concreta. Badea si Borcea erau la Nicosia cu afaceri si era normal sa ma intalnesc cu ei", a declarat ieri Andone. Acesta a lasat in mai multe randuri sa se inteleaga ca ar agrea o revenire la Dinamo, fiind dispus sa rupa noul contract pe care l-a semnat cu Omonia, insa principalul impediment ar fi lipsa de consens intre actionarii "cainilor". Practic, daca astazi s-ar pune problema instalarii lui Andone, doi dintre actionari, Florin Busca si Vasile Turcu, nu ar fi de acord. Cei doi, alaturi de Ioan Becali, l-au demis in iarna pe Andone, iar acum declara peste tot ca prima optiune pe care o iau in calcul pentru banca lui Dinamo, din vara, este Razvan Lucescu, de la Rapid. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.