In Capitala va mai exista inca o cladire de birouri. Dupa companii multinationale, fonduri de investitii din Austria, Germania, Grecia, Israel, a venit randul oamenilor de afaceri romani sa investeasca in cladiri luxoase de birouri. Pana acum s-a dov
In Capitala va mai exista inca o cladire de birouri. Dupa companii multinationale, fonduri de investitii din Austria, Germania, Grecia, Israel, a venit randul oamenilor de afaceri romani sa investeasca in cladiri luxoase de birouri. Pana acum s-a dovedit a fi o investitie sigura, deoarece rata de neocupare, cel putin la nivelul Capitalei, este foarte scazuta.
Investitia din zona Herastrau apartine unui om de afaceri roman, a carui identitate nu a fost precizata de catre Rom International Service (RIS), promotorul proiectului.
Investitorul roman va aloca sase milioane de euro pentru realizarea unei cladiri de birouri cu o suprafata construita de 3.000 de metri patrati, dupa cum a anuntat ieri, pentru Mediafax, firma imobiliara Rom International Service.
Noul imobil va fi dezvoltat pe un teren cu o suprafata de 1.040 de metri patrati, in apropierea sediului Ambasadei Chinei, iar finalizarea lucrarilor este programata pentru luna mai a anului 2007.
Structura cladirii va cuprinde un subsol, parter si cinci etaje, iar viitorii locatari vor beneficia si de 70 de locuri de parcare.
Investitorul roman si-a declarat intentia de a vinde imobilul la un pret de 2.000 de euro pe metru patrat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.