Noile formulare pentru certificatele de concediu medical vor fi achizitionate, incepand din 2 mai, numai de la sediile Casei de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB), dupa ce stocul Casei de Pensii a Municipiului Bucuresti a fost epu
Noile formulare pentru certificatele de concediu medical vor fi achizitionate, incepand din 2 mai, numai de la sediile Casei de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB), dupa ce stocul Casei de Pensii a Municipiului Bucuresti a fost epuizat. Potrivit comunicatului CASMB, Casa Nationala de Pensii si alte Drepturi de Asigurari Sociale (CNPAS) a epuizat stocul de formulare pentru concediu medical care aveau sigla CNPAS. Incepand din luna mai, Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti va elibera noul model de formulare pentru concediu medical, acesta avand sigla Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS).
Vechile formulare sunt valabile si vor putea fi utilizate in paralel cu cele noi pana in 30 iunie, aceasta fiind ultima zi in care medicii pot folosi modelul de formular cu sigla CNPAS pentru prescrierea concediului medical.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.