BCR Asset Management ocupa primul loc pe piata fondurilor deschise de investitii, cu o cota de piata de peste 20%, potrivit unui comunicat de presa. Conform Uniunii Nationale a Organismelor de Plasament Colectiv (UNOPC), BCR Asset Management gestiona
BCR Asset Management ocupa primul loc pe piata fondurilor deschise de investitii, cu o cota de piata de peste 20%, potrivit unui comunicat de presa. Conform Uniunii Nationale a Organismelor de Plasament Colectiv (UNOPC), BCR Asset Management gestiona, la finele lunii martie, active de aproximativ 93 milioane de lei (RON), dintr-un total de circa 459,8 milioane lei noi, cat reprezinta totalul activelor pietei fondurilor deschise de investitii, la circa 130,6 milioane euro.
"BCR Asset Management ocupa acum fotoliul de lider, asa cum BCR ocupa prima pozitie din sistemul bancar romanesc. Este o onoare pentru noi, dar si o obligatie daca avem in vedere faptul ca aceasta industrie creste intr-un ritm accelerat, volumul activelor fiind mai mare cu 20 la suta fata de inceputul anului 2006. Piata este relativ concentrata - primele sase societati de administrare ocupa peste 80 la suta din piata, dar si concurentiala - de la inceputul anului au fost autorizate deja 6 noi fonduri", a declarat directorul general BCR Asset Management, Doru Tiberiu. BCR Clasic si BCR Dinamic sunt printre cele mai performante fonduri de investitii din categoria lor, in ultimele 12 luni BCR Clasic inregistrand o crestere de 9,2 la suta la categoria Fondurilor de instrumente de venit fix, iar BCR Dinamic 25% la Fonduri de investitii diversificate.
Recent, BCR Dinamic a fost premiat pentru cea mai buna performanta obtinuta in 2005 la categoria "fonduri diversificate". BCR Asset Management ofera servicii de administrare a conturilor individuale pentru persoanele fizice sau juridice dispuse sa investeasca sume mai mari de un miliard de lei. Acest serviciu este personalizat, fiecarui client fiindu-i oferita o solutie optima in functie de apetitul sau pentru risc, de capacitatea sa de a suporta riscul.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.