Prefectul de Suceava, Orest Onofrei, a declarat, ieri, ca traseele rutiere care fac legatura intre manastirile din Bucovina sunt in conditii bune de circulatie, dar ca exista unele tronsoane cu probleme din cauza lucrarilor de reabilitare facute pe D
Prefectul de Suceava, Orest Onofrei, a declarat, ieri, ca traseele rutiere care fac legatura intre manastirile din Bucovina sunt in conditii bune de circulatie, dar ca exista unele tronsoane cu probleme din cauza lucrarilor de reabilitare facute pe DN 17, intre Suceava si Vatra Dornei.
Onofrei a spus ca dinspre Bucuresti se poate ajunge la Manastirile Sucevita, Moldovita si Putna pe drumul national DN 2 prin Suceava si apoi prin Radauti, iar spre Voronet si Manastirea Humorului, prin Falticeni si Gura Humorului.
Totodata, pentru Manastirea Probota este recomandat drumul judetean Suceava-Liteni-Dolhasca, iar la Manastirile Slatina si Rasca se poate ajunge pe DN 17 B. Potrivit prefectului, dinspre Transilvania este recomandata o varianta ocolitoare pe DN 17 A, prin Sadova, spre Manastirile Moldovita, Sucevita si Putna.
Onofrei a spus ca in aceasta perioada echipaje ale Serviciului Politiei Rutiere vor patrula pentru a asigura fluidizarea si siguranta traficului rutier spre manastirile din Bucovina. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.